alain milliat LES CITRONNADES
Nagy Limonádéteszt KÜLÖNKIADÁS

Eredeti szándékomtól eltérően ezt az aranyárban mért italt utólag nem minősítem limonádénak, bár az, csak a maracuja és a licsi valamint a gyömbérlé és a timur bors főzet (akármi is legyen az) túlteng benne. Lássuk csak, mit tud.

Ócska. Ha csukott szemmel innám, azt hinném, olyan paradicsomlé, amit jobbára éretlen paradicsomokból préseltek, és a szárából is jutott bele. Ráadásul mindez hígítva. Semmi kerekdedség, semmi háttérben meghúzódó édesség, egyszerűen éretlen zöldséglé. Egy óvodás kísérletezgethet ilyenekkel, amikor összeönt dolgokat abban a reményben, hogy a következő komponens izétől finomabb lesz, de amikor rájön hogy nem, akkor felvizezi. Komolyan hányingerkeltő. Ez bizony egy jókora egyes.

Végül irgalmatlan mennyiségű (2 evőkanál / 2 dl) méz hozzáadásával sikerült éppen iható szintre tuningolni.

A hozzá rágcsált cajun csilis magok viszont érezhetően felélénkültek a hasamban. Bendzsó.
  
UPDATE: Basszus, csak most látom a másik oldalon a szlogent: "Ez a cukor hozzáadása nélkül készült limonádé maga az Elegancia és Egyensúly" (eredeti nyelven: "This lemonade with no added sugar is all about Elegance and Balance.") Nem kenyerem a kocsis-stílus, de erre én is csak annyit tudok mondani, hogy egy jó nagy ...-t!

Beszerzés helye: Culinaris
Ár: 1.599,- Ft (4.845,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8817802271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása