frudada juicy lemonade
Vendégjátékos Bulgáriából

Ezt az üveget Bulgáriában sikerült beszereznem, a cirillbetűs feliratokkal most nem vesződnék. Kiemelném viszont a látványosan vastag üledékréteget a palack alján, ami sokat ígérő jelenség, mert hajlamos vagyok elhinni, hogy valódi gyümölcsből származik. Vagy nem - de akkor mi lehet?

A vizsgált limonádé a buborékmentesek családjába tartozik, ami egyáltalán nem hátrány. Természetesen alaposan felrázva kóstoltam. Az íze kifejezetten kellemes, harmonikus. Van ugyan egy minimális műíz a háttérben, de leginkább hamisítatlan tegnapi limonádé íze van. Kicsivel savanyúbb is lehetne, de így is hiteles. Egy erős négyest mindenképpen megérdemel.

Beszerzés helye: Szófia (BG)
Beszerzés ideje: 2022.03.10.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1817807841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása