BBB Lemonade
Vendégjátékos Bulgáriából

Ezt is Bulgáriában vásároltam, mint a múltkori Frudadát, de itt van angol felirat is. Sajnos nem sok jót ígér. Becsülettel figyelmeztet, hogy fenilanalint tartalmaz, majd hosszan sorolja, hogy még mi mindent, aminek semmi keresnivalója egy limonádéban. Citromot, a jelek szerint elfelejtettek tenni bele, leszámítva a természetazonos aromáját. A kinézet ráerősít erre: a víztiszta de élénksárga folyadék limonádé helyett inkább egy vizeletmintára emlékeztet - magas bilirubin tartalommal.

A kupak lecsavarása megnyugtató szisszenéssel jár, majd a jól ismert ablakmosó folyadék illat is megérkezik. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy meglepődtem, amikor az első korty a "mi a szar ez" kérdést váltotta ki belőlem. Talán a legrosszabb "limonádé", amivel eddig találkoztam (bár az ilyen kijelentésekkel óvatosan kell bánni). Lényegében semmilyen előnyös tulajdonságot nem tudok felfedezni benne. Zéró savanyú íz, cukros, édesítőszeres lötty, ami halvány citromhéj aromát szabadít fel az utóízben. Kifejezetten vacak. Egyes alá.

Fun fact: Bulgáriában ez annak ellenére viszonylag népszerű, hogy a többség ott is borzasztónak gondolja, de valamiért elterjedt nézet, hogy vacak borokhoz keverve ihatóvá teszi azokat.

Beszerzés helye: Szófia (BG)
Beszerzés ideje: 2022.03.14.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr9617807843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása