tube zova&limun
Vendégjátékos Szerbiából

Kicsit kilóg a sorból ez a Szerbiában vásárolt bodzás limonádé, mert ez inkább egy citromos bodzaszörp – de ne szaladjunk ennyire előre. A gusztusos műanyag cső, amiről a nevét kapta, és amin a "tube or not 2be" szóvicc borzolja a kedélyeket, elegánsan elrejti a benne lévő fél liter folyadékot. A szerb nyelvű feliratot sajnos nem értem, de annyit ki tudok belőle silabizálni, hogy 6% citromlét tartalmaz. Kinyitás után kellemes bodzás illat nyugtat meg.

Jól behűtve kóstoltam, és ha valaminek, hát ennek a típusú limonádénak nagyon jól áll a hideg. Igazi karakteres bodzaíz, és semmi édesítőszer - ez egészen biztosan jó töményen cukros. Kicsit lehetne még citrusosabb, savanykásabb, de így talán még jobban hozza az igazi házi bodzaszörpös limonádé feelinget. Én a palackból ittam, de pohárban pár citromszelettel lenne tökéletes. Így is megérdemel egy 4/5-öt.

Beszerzés RODA áruház (Belgrád, Szerbia)
Beszerzés ideje: 2022.03.14.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr6417807971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása