ReMix Knjaz superior limunada
Vendégjátékos Szerbiából

Ezt is Szerbiából szerváltam (a Tube-bal együtt). A narancssárgára színezett műanyagpalack feliratából a lényeget így is értem: 14% gyümölcstartalom, mégpedig állítólag szicíliai citrom. Azt gondolom, egy gyári limonádénál ez szép arány.

Ízre nem rossz. Jól megcukrozták, kicsit talán túlzásba is vitték, de az összhatás kellemes, nem szirupos. Egész kicsit tetten érhető benne az állott íz, ami más limonádékban is feltűnik néha. Meg mintha egy késhegynyi sót is kapott volna az íz véglegesítésénél. Ez tipikusan az a limonádé, amibe igazából nem tudok belekötni, de nem is lesz a kedvencem – talán a karakteresség hiánya miatt. Egy erős négyest megérdemel.

Beszerzés RODA áruház (Belgrád, Szerbia)
Beszerzés ideje: 2022.03.14.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr417807975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása