BIO Limonade mit Orangengeschmack
Vendégjátékos Németországból

Köszönöm Horváth Tibor Márton barátomnak a tesztalanyt.

Rebarbarás-ribizlis testvéréhez képest sokkal hagyományosabb kinézetű ez a német tesztalany. De pont ugyanannyira sulykolja a címke, hogy micsoda BIO és vegán a cucc. Pedig igazából egy egyszerű narancsos limonádé az összetevők alapján.

A palack alján összegyűlt körömnyi sötétsárga üledék nem annyira tetszett, de bátran felráztam, hogy aztán majdnem magamra robbantsam az egészet a kupak letekerésekor. De sikerült megakadályoznom a széndioxid-nyomás miatt csaknem bekövetkező tragédiát, és csak a kellemes műnarancs illat jött ki. Az íz is kellemes műnarancs: olyan, mint amikor egy szódavízzel túlhígított narancslét egy narancsízű pezsgőtablettával turbóznak fel. Fogyasztható, de tényleg nagyon hinnem kell abban, hogy csupa természetes dologgal állunk szemben, mert az érzékszerveim – jóllehet az összhatással többé-kevésbé elégedettek – mást mondanak.

Osztályzata legyen négyes alá.

Vásárlás helye: Passau (Németország)
Vásárlás ideje: 2022. április 30.
Ára: 0,49 EUR (0,98 EUR/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr5717892641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása