DAY’S Lemonade

Bogdán Gréti és Szabó Enikő leptek meg ezzel a tesztalannyal – ezúton is köszönöm!

A 355ml-es dobozon legalább hat különböző betűtípussal tombolta ki magát a designer kisfia, amit aztán a menedzsment valamilyen érthetetlen okból jóvá is hagyott. A képi világot citromgerezdek gazdagítják, de kissé zavaró, hogy közöttük a felirat: „Contains No Fruit Juice” – azaz gyümölcslevet nem tartalmaz. Akkor mégis mitől limonádé?

A szénsavmentes italt pohárba töltve ugyanakkor kifejezetten limonádészerű dolgot láthatunk, és az illata is limonádés. Nem túl erős, de megnyugtató. A kóstolás során az első benyomás az édes íz. Rendkívül édes, sokaknak ez már a túlzás fogalmát is kimerítené – én el szoktam fogadni, hogy ez is egy alfaja a limonádék népes családjának. Ha az édes íz mellé azonos erővel citromízt is kapunk, akkor akár még szerethetem is. Márpedig kapunk. Ha nagyon akarom, kiérzem belőle a gyáriságot, de ne legyünk igazságtalanok. A full vegyipari alapon készült limonádék közül eddig messze ez a legfinomabb. Úgyhogy talán meg is nyugodhatunk, most már nem kell félni, hogy kiirtjuk magunk körül a természetet: úgy tűnik, citrom nélkül is lehet jóféle limonádét készíteni.

Engem meggyőzött, és adok is rá egy négyest.

Beszerzés helye: Best Stuff (az Astoriánál)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8417890795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása