TROPICO
Francia vendégjátékos Portugáliából

Portugáliában vásároltam ezt az utóbb franciának bizonyult színpompás dobozú limonádét, amin egy arapapagáj lelkesen veti rá magát egy félbevágott citromra.

Kibontva és kitöltve egy sárgásfehér, átlátszatlan, szagtalan folyadékot kapunk. A szénsavmentes limonádék családjába tartozik, ami nem volna baj, de így méginkább fáradt hatást kelt az íz hiánya. Pontosabban van íze, de költőietlenül csak annyit lehet rá mondani, hogy „olyan semmilyen”. Kissé állott citromból facsarhatták azt a 9,6%-ot (ami amúgy nem kevés), aztán valami aromával tuningolhatták, aminek csak annyi lett a következménye, hogy teljesen oda nem illő módon egy halvány marcipános ízjegy is megjelent a háttérben. Vagy az üvegmosó folyadék maradt a tartályban?

Egyáltalán nem itatja magát, se behűtve, se szobahőmérsékleten. Hármas alára osztályozom.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3917930271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása