Fonti di Crodo LEMON SODA
Vendégjátékos Olaszországból

A fekete doboz eleganciát sugall, ami általában nem a limonádék legjellemzőbb tulajdonsága, de hát ez a felirat tanúsága szerint maga az eredeti limonádé Olaszországból, amiben kizárólag szicíliai citrom és a névben is szereplő ásványvíz található. Na és persze cukor, plusz egy kis ez meg az.

Kibontáskor nagyot szisszen, hiszen ez a példány a szénsavas mezőnyben indul. Kinézetre teljesen rendben van, az illata pedig egyenesen fenomenális. Tényleg tökéletes friss citromillat. A kóstolás pedig kiteszi az i-re a pontot. Ez tényleg csúcs. Ilyenkor kicsit bajban is vagyok, mert egy jó teszt azért részletesebben is belemegy a tapasztalt nüanszokba, itt azonban simán csak a buborékos limonádécsalád egyik legjobb tagjával állunk szemben. És ennek a kijelentésnek közel száz tesztalany után már jelentősége van. Pedig nem nyújt semmi különöset, nincs rafinált ízkombináció, egyszerűen elhiszem neki, hogy jó helyen, jó évjáratban termett, gondosan válogatott citromokat facsartak a gyártósoron az ásványvízbe.

Csillagos ötös.

Több helyről is megkaptam ezt a tesztalanyt, köszönöm Sulák Tündének, Windisch Bernátnak és Jacquelyn Spencernek.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr4817937932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása