San Benedetto ZERO Limone

Az olasz gyártó egy duci palackban ZERO néven árulja a hozzáadott cukrot nem tartalmazó limonádéját. Mondjuk a tipográfia azt sugallja, hogy „zero limone”, azaz hogy a citromot hagyták ki, de ez szerencsére nem igaz: valójában 10% citrom és 2% grapefruit van benne. Az apróbetű azt is kihangsúlyozza, hogy alkoholmentes.

Kitöltve a fehéresen átlátszatlan italt, egyből megcsap a finom citrusos illat. Nem túl erős, de érezni, hogy dolgoztak rajta. Az édesebb limonádék közé tartozik. Ezt sajnos masszív édesítőszerezéssel érték el, ami jól kivehető az ízében, de még talán épp nem éri el a bántó határt.

…na jó, nem lesz a kedvencem, de erről nem beszélek le senkit. A hármas és a négyes határán billeg, legyen négyes alá.

Vásárlás helye: Tesco (Budakeszi)
Vásárlás ideje: 2022.  május
Ára: 465,-Ft (620,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7417867379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása