Volvic Limotion
Vendégjátékos Németországból

A frankfurti repülőtér tranzitvárójának méregdrága üzletében sem tudtam ellenállni, amikor megláttam ezt a korábban nem tesztelt limonádét. Grafomán csomagolása csak úgy ontja az információt: kevés kalória, citrom és lime, szénsavas, ha üledék képződik az a természetes gyümölcslétartalomnak köszönhető, vulkáni eredetű víz és a többi és a többi. Nekem tetszik ez a bőbeszédűség.

Kibontva már jóval szűkre szabottabb az élmény. Egy meglehetősen hígra mixelt üdítő van a palackban, az ízére ugyanakkor nincs okunk panaszkodni. Kellemesen citromos, inkább a savanykásabb fajtából. És jóllehet a citrom a fáradtabb fajtát képviseli, bőven hiteles így is. Ez a limonádé kifejezetten a szomjoltást helyezi előtérbe, kevésbé a limonádéfetisiszták igényeinek kielégítését.

Egy erős négyest feltétlenül megérdemel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3017920943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása