ARTISAN Agave Lemon Tonic

Háááát, az agávé inkább egzotikus szobanövényként, mint limonádé-alapanyagként szerepel emlékeimben, és a felirat is aggodalommal tölt el, mivel az italt elsősorban tequila vagy gin párosításhoz ajánlja, de még azt is úgy, hogy tegyünk mellé citromlét, agávé szirupot, kis csilit és darabos sót... Kérdés, hogy akkor mi szükség arra, ami ebben az üvegben van?

A kóstolás viszont nagyon kellemes meglepetéssel szolgált. A pohárba töltéskor erősen felhabzó ital az intenzív citrusossága mellett kifejezetten kesernyés, ami szerintem jól áll a limonádéknak, bár elismerem, hogy ez már azon a határon billeg, amit egyesek túlzásnak tartanának. Enyhén opálosan fehér árnyalata és ízvilága is hiteles, hosszú lecsengésében még az állítólag benne lévő leheletnyi csilit is érezni vélem.

Mindenképpen megérdemli az ötöst.

Beszerzés helye: Culinaris
Beszerzés ideje: 2022.02.17.
Ára: 699,-Ft (3.495,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1117807193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása