MONYO Lemonade – Eper-Lime

A fekete 0,33-as dobozra ragasztott papírcímke kérlelhetetlenül felhívja magára a figyelmet: pszichedelikus látomást ábrázol egy csatajelenetről, amint egy másnapos eper egy négylábú Lime-on lovagolva karddal harcol egy borostás félbevágott citrom ellen, aki gumicsizmában szökdécselve dobókockás műtakonnyal tereli el a lime figyelmét a másik kezében lengetett kancsóról. Én se hinném el, ha nem látnám. A feliratokból kiderül, hogy igazi mindenfélétől mentes, hazai kisüzemi termelők által előállított italról van szó.

Kibontva kifejezetten kellemes, intenzív epres illat csapja meg az orrom. Pohárba töltve az is kiderül, hogy e limonádé opálosan pirosas színű. Az íz teljesen hiteles, az eper és a lime is átjön. Szokatlan kicsit, de meg lehet vele barátkozni. Hamar lecseng, ami mondjuk nem is baj.

Négyest érdemel, de nem fogom keresni a polcokon.

Ezt a tesztalanyt két helyről is megkaptam. Köszönöm Windisch Zsuzsának és Vecsei-Miljánovits Zsónak!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1117882393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása