FENTIMANS Victorian Lemonade

Az összetevők listája alapján vállalhatatlanul komplex ez a "viktoriánus limonádé". Lássuk csak.

Addig bonyolították a világ legegyszerűbb üdítőjét (erjesztett gyömbérgyökérkivonattal, körtelé sűrítménnyel, élesztővel, gyógynövény főzettel, borkősavval, miegymással), amíg lett belőle a világ legegyszerűbb üdítője, amiről azt érzed, hogy oké, limonádé, csak valahogy elrontották. Mintha beleborult volna egy kis gyümölcsecet, vagy a cefréből valamicske. A kelleténél savanyúbb, de még az iható kategória. Kis jóindulattal egy hármast adok neki.

P.H. kiegészítése: "Akkor benne van az elegáns, finoman romlott viktoriánus íz!" Nos, ez olyan pontos megfogalmazása az élménynek, hogy le vagyok döbbenve. Ha tényleg ezt akarták az élelmiszermérnökök belevegyészkedni, akkor telitalálat.

G.I. szerint minek mérgezem magam alkoholmentes italokkal. Hát igen. Az életemet is kockáztatom ezzel, hogy nektek már ne kelljen. A cél a legjobb limonádé megtalálása. Ha közben hősi halált halok az alkoholhiánytól, akkor sem volt már céltalan az életem.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7217798413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása