Lemmy Delicious Lemonade
Vendégjátékos az Egyesült Államokból

Köszönöm Jacquelyn Spencernek, aki egyenesen az USA nyugati partvidékéről, Washington államból hozta ezt a tesztalanyt.

A csomagolás egyszerű lazasága nekem tetszik, bár távolról emlékeztet a nyolcvanas évek dizájnjára. A kupakon ráadásul büntető jellegű szójáték emeli a tétet: For That Freshed Squeezed Taste Say „Lemme Have a Lemmy!”. Ez kb. olyan, mintha Hajcsi lenne az ital neve, a szlogen pedig „Hajíccs meg egy hajcsivel!”

Amúgy 12% citromlét tettek a háromszor szűrt vízbe, valamint nádcukrot és aromákat. Az összesen 410 ml limonádé kinézetre pont úgy néz ki, ahogy kell: fehéresen átlátszatlan. Kibontás után meglepően hiányzik az illat. Egész enyhe gyümölcsös és közelebbről nem meghatározható fűszeres illata van, ami nem kellemetlen, de csukott szemmel meg nem mondanám róla, hogy limonádéhoz tartozik. Az első kortyok viszont már meggyőzőek.

Kifejezetten tömény ízvilág jellemzi. Egyszerre nagyon savanyú és nagyon édes. Jó kis borzongató fajta, hosszú lecsengéssel. Az igazi karakteres citromosság hiányzik belőle, de ezt nehéz felróni neki, mivel így viszont egészen háziasnak mondható.

Jó hidegen kóstoltam, és így bizony szemtelenül itatja magát, úgyhogy adok is rá egy ötös alát.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr6218055234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása