surf Limonata
Vendégjátékos Németországból

Ezt a csomagolásán ezüstérmesként hirdetett vendégjátékost Horváth Tibi barátom hozta egyenesen Németországból, Passau városából. Ezúton is köszönöm!

A 0.33-as dobozról megtudjuk, hogy szénsavas és hogy 12% gyümölcstartalommal büszkélkedik. Ez mindenképpen jó jel. Az apróbetűből az is kiderül, hogy semmi cicó, a víz után cukorból van benne a legtöbb.

Illata elég halovány, de nem rossz. Pohárba töltve felpezseg, felhabzik – látványosan buborékos. Színe tökéletesen hozza az elvárhatót: fehér, opálos. Az íze… nos az is halovány. Nem rossz egyáltalán, leginkább a „semmilyen” szóval jellemezném. Gyorsan lecseng, nincs semmi utóíze. A cukor dominanciáját nem tudja letagadni – én biztos kicsit spórolósabban bántam volna vele.

Rendes iparosmunka, megérdemel egy négyest.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr4517814287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása