SANPELLEGRINO Limonata BIO

A kecses üvegben lévő opálos folyadék alaposan szemlélve észrevehető rostokat tartalmaz, ami mindenképpen jó jel. A felirat szerint 16% citromlé, ami még jobb jel.

Felbontáskor nem szisszent, hanem pukkant, de nem érzem szénsavasabbnak az átlagnál. Ízre nem rossz, kifejezetten savas. Ha bor lenne, talán dicsérnem a savgerincet, de limonádéban ez kicsit egysíkú. Az utóíze és az illata is emlékeztet valamicskét a citromízű, citromillatú, de nem citromból készült dolgokra, mint például egy fertőtlenítő hatású súrolószerre. Ez még percekkel az utolsó korty lenyelése után is tetten érhető, amit már tolakodásnak veszek. Nem rossz, nem rossz, de nem is lett a kedvencem. Egy négyest megérdemel azért.

Vásárlás helye: Culinaris
Vásárlás ideje: 2022.04.12.
Ára: 399,- Ft (1.995,- Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr5217807837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása