Cappy LEMONADE – Lemon & Mint

A nagy kólagyár limonádéja régóta várja a hűtőmben, hogy tesztalanyként végezze. A négydecis palackocska címkéje apró betűvel három soron keresztül taglalja az összetevőket, de a lényeg, hogy 11% citromlét tartalmaz, ami nem rossz.

A szénsavmentes ital ránézésre rendben van, sárgás, nem áttetsző tehát rostokban gazdag. Az illata tökéletes, bár vegyül bele egy nagyon enyhe cherry aroma, amit nem tudok hová tenni. Inkább mentolt várnék, mint ezt. Az ízre sem lehet igazán panasz, bár itt nagyon azt érzem, hogy a kevesebb néha több. Épp hogy csak annyi benne a menta, hogy zavarjon. Karaktert nem ad neki, ugyanakkor felborítja az egyensúlyt. Az édesítő ízét csak erőltetett rossz szándékkal lehet kiérezni, amúgy elfogadható. Nem hiába osztozik az édes ízen a szintén hozzáadott cukorral.

Megérdemel egy nagyon erős négyest.

Vásárlás helye: Budaörsi Tesco
Vásárlás ideje: valamikor a nyáron :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr917972124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása