Rio Cold Press Lemonade Lemon

Ez a szénsavmentes limonádé a csomagolásán valamiért feltünteti, hogy „egyedi, szabadalmaztatott flash technológiával pasztörizálva”. Gondolom ennek örülni kell. Szinte látom a többi limonádét, aki most ott pironkodik, hogy őt nem pasztörizálták egyedi, szabadalmaztatott flash technológiával. Mindamellett 15% citrom (és citrompép) van benne, ami derék. A többi forrásvíz és glülóz-fruktóz szirup. Ez még akár jó is lehet.

Az illata rendben van. Nem túl erős, de természetesnek hat. Ízre hozza a házi limonádék szintjét, és még az a leheletnyi kesernyésség is benne van, ami az igazán jó limonádék sajátja. Kár, hogy érzetre kicsit hígabb a kelleténél, vagy legalábbis nagyon gyorsan lecseng az íze, és a végén pont a keserű marad. Egészen biztosan jót tenne neki néhány karika friss citrom. De egy erős négyest így is kap.

Vásárlás helye: TESCO (Budaörs)
Vásárlás ideje: 2022. 05. 07.
Ára: 519,-Ft (692,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr6717843135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása