Tropical Aloe Vera Drink – Aloe Lemon

A tajvani limonádéipar terméke e szögletes PET palackba zárt sárgásan áttetsző, szénsavmentes ital. Legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy telis-tele van fehéresen fátyolos cafatokkal, amik nyilván az aloe-vera növényből származnak. A címke 7 nyelven tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat, mint például hogy 20%-a aloe vera, 4,4%-a alma és 1%-a citromlé.

Kibontva kifejezetten kellemes, friss gyümölcsös illatot áraszt, amiben a citrom is kicsit szerephez jut. Bennem egy gyerekkori emléket is felszínre kavart egy kórházi citromos-teával kapcsolatban.

Az íze sem rossz. Markánsan édes, hosszú lecsengésű. Az aloe-vera szmötyik minduntalan fennakadnak a szájban, folyamatos rágási kényszert okozva, ami szokatlan ivási élményhez vezet. Mintha valami kompót alját hörpintenénk ki a tálkából.

Összességében ez egy frissítő hatású, bár nem elég citromos, de mindenképpen különleges limonádé, ami megérdemli, hogy ötös alá legyen az osztályzata.

Vásárlás helye: DunaPanda
Vásárlás ideje: 2022.  június 26.
Ára: 519,-Ft (1038,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3417882355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása