Simon fresh limonádé

A tesztalanyt Sulák Tündének köszönöm. Fogalmam sincs, hol szerezte be, mert én még sehol nem találkoztam ezzel az amúgy egész pofás csomagolásban tálalt magyar limonádéval, ami a címke szerint megnyerte a Spar 2022-es HUNGARICOOL versenyét, bármi is legyen az. Azt is megtudjuk, hogy alacsony energiatartalmú, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Tapasztalataim szerint ez a limonádék limonádéságára nézve nem sok jót szokott jelenteni, de talán ellensúlyozza, hogy frissen préselt citromlével készült, még ha csak 5% erejéig is. De a 0,33l-es doboz feliratai közül a kedvencem: „*A kép illusztráció”. Azt most hagyjuk, hogy a csillagocska párja sehol nem fellelhető, de vajon komolyan azt hiheti valaki, hogy ital helyett egy citromkarika van a dobozban?

Kitöltve egy szemre elég híg, épp hogy csak opálos, közepesen szénsavas italt kapunk, alig érezhető citromillattal. Ízre sajnos ugyanez a hígság jellemző, és igen, sajnos az édesítőszer íze is erősen dominál, de legalább viszonylag gyorsan lecseng. A citrom inkább csak savanykásságot biztosít, de semmi igazán citrusos aroma nem fellelhető. Olyan, mint egy túlhígított műcitromszörp. Meg sem közelíti a limonádék élvonalát, szóval örülök, hogy a HUNGARICOOL alulmaradt versenyzőit nem nekem kellett tesztelnem…

Az én értékelési rendszeremben legfeljebb kettest érdemel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7717898845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása