UMÀ LIMONADE
Vendégjátékos Franciaországból

A büszkén francia limonádét egyenesen a hazájából kaptam, ezért megbocsátom neki, hogy kizárólag francia feliratot találok a címkéin. Azt így is értem, hogy 100% természetes és bio.

A halványsárga áttetsző ital kitöltve erősen felpezseg, illata viszont szerény és nem is feltétlenül kellemes. Inkább egy citromos mosogatószerrel készült, de igen híg mosogatólére emlékeztet. Az íze már kevésbé rémisztő, de itt is elmondható, hogy híg, és inkább csak emlékeztet a citromra, mint hogy tartalmazná azt. Ha egy egész citromot úgy ahogy van 5 percre lobogóan forró vízbe áztatnánk, majd kivennénk, egy csipet cukorral megbolondítanánk a visszahűtött vizet, valami ilyesmit kapnánk. Pozitívum viszont, hogy a citromhéj kesernyéssége is tetten érhető benne. Igazából a legszebb része az utóíze, mely hosszan tart és tagadhatatlanul kellemes. Teljesen olyan, mintha egy igazán jó limonádét ittunk volna előtte. Pedig nem.

Egy gyenge négyest azért megérdemel.

Köszönöm a tesztalanyt Windisch Bernátnak és Jacquelyn Spencernek!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr2217950744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása