DemiSoda Lemon

Először is essünk túl a nehezén: nem bírom túltenni magam a kínálkozó, és igen büntető szóviccen, miszerint ez az ital egy „C” hozzáadásával „de micsoda”. És most, hogy a jóérzésű olvasók leléptek, folytatnám is a teszttel.

Ezt a derék szimplicitással megdizájnolt koreai limonádét kis óvatossággal merem csak megkóstolni, mert távolkeleti versenytársai eddig rendre leszerepeltek. Itt az importőr által hevenyészett módon fordított és hasonlóan felragasztott magyar címke alapján kitettek pedig magukért, és a citrom minden létező előfeldolgozott módján bekerült a receptúrába: citromkoncentrátum, citrompüré, citrom aroma és még „természetes parfüm” is szerepel az összetevők között.

Kibontás után kicsit szisszen csak, és azonnal kellemes, kifejezetten természetesnek ható citromillat szabadul fel a 2,5 dl-es dobozból. Kitöltve enyhén opálos, áttetsző, fehéres ital pezseg a pohárban, melyben leülepedni nem szándékozó fehéres kicsapódások, nyilván citromrost-darabkák lebegnek. Az első korty során szerzett első benyomás az édes íz. Kifejezetten cukros (pontosabban kukoricaszirupos). De azért tagadhatatlanul ott húzódik a háttérben a citromosság is, más zavaró íz pedig egyáltalán nincs, ami igazán dicséretes. Nem egy izgalmas, nem egy kirobbanó, nem egy továbbkortyolásra sarkalló, de mindenképpen tisztességes frissítő. Megérdemli a négyest.

Vásárlás helye: DunaPanda
Vásárlás ideje: 2022.  június 26.
Ára: 499,-Ft (1996,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3618054920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása