bettr Mint Lemonade

Ettől az organikus rizsszirupot és mentát tartalmazó limonádétól tartok egy kicsit. A feliratról csak az derül ki, hogy nem EU gyártmány. De vajon hol kutyulták?

Az illata meglepően penetráns, és kellemetlenül emlékeztet valami közelebbről nem meghatározható gyerekkori kórházi élményre. Kinézetre egy szürkészöld sűrű lé. Az íze borzalmas: mintha egy olcsó és hígra főzött mentateába citrompótlót dobtak volna. Az utóíze meglepően hosszan tart, de csak azért, hogy a korty lenyelése után még másodpercekig azon töprengj, hogy kinek jutott eszébe a virgin mojitós poharak elmosogatása után hátramaradt mosogatólét palackozni, és deciliterenként ötszáz forintért eladni. Egyes alá.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr5117798421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása