Sportness ISO-SPORTS DRINK

Bevallom, kissé előítéletes vagyok a sport-italoknak nevezett limonádékkal szemben, mert ezektől a vásárlóközönségük nem egészen ugyanazt várja el, mint én. A csomagolás is erre utal: izotóniás, kalciumos, magnéziumos, vitaminos csoda ez, amiben a látszaton kívül az íz is citromra (és grapefruitra) hajaz elvileg. Mégis van okom bizakodni, mert műfajához képest meglepően sok benne a tényleges gyümölcslé (6%).

A rafinált szopókás kupak kinyitása után kicsit szisszen (enyhén szénsavas), majd pontosan azt a mű-citrom illatot árasztja, amit vártam. Ízre viszont kellemes csalódás. Távol áll az ideális limonádétól, de abszolút megvan benne a kellő citrusosság, és még a grapefruit aromája is felismerhetően ott lapul valahol a mélyén. El kell ismernem, hogy ezt eltalálták, és bármennyire is érezhetően mesterséges, nem tagadhatok meg tőle egy erős hármast.

Vásárlás helye: DM (Budakeszi)
Vásárlás ideje: 2022. augusztus 10.
Ára: 429,-Ft (572,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3017920939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása