LEMONAID+

Ez a "Lemonaid+" is valami organikus humbugnak látszik, ami nem azzal hirdeti magát, hogy finom, hanem hogy a fejlődő régiók projektjeit támogatom a megvásárlásával. Az viszont biztató, hogy csak szénsavas víz, limelé és nádcukor van benne.

Kellemes. Semmi különös. Akár én is keverhettem volna otthon teszkós vízzel, teszkós citrommal. De hát ez egy limonádé, nem is várok többet. Legyen mondjuk négyes, mert azért ennél aromásabbat is tudok, ha nagyon akarok.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr4617798423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása