Carluccio’s LEMONADE
Vendégjátékos Törökországból

Törökországból kaptam ezt a 2,5 decis tesztalanyt, amiért hálás köszönetem Vince anyukájának! :-)

A kis palackocska gyanúsan fel van púposodva néhány nap tárolás után, amiből arra a matematikai összefüggésre következtetek, hogy „néhány” > „kellete”…

De reménykedjünk. A beltartalom kinézetre amúgy nem gyanús, bár a normál citrom – melynek arányára nem utal semmi a feliraton – ennyire nem sárgíthatja be, azonban ugyanonnan megtudhatjuk, hogy naranccsal is trükközött a gyártó.

A szénsavas ital tetejére felúsztak a nagyobb rostok, ami pofás réteget képez. A nyitáskor felszabaduló illatok nem igazán meggyőzőek, leginkább egy gépzsírral bekent citromra emlékeztetnek. Az ízben ugyanez a kettősség köszön vissza. Egyszerre csodás citrom és hetven éve a garázsban álló cséplőgép alkatrészeinek nyalogatása. A kesernyésség a legdominánsabb komponens, ami hosszan cseng le és egyáltalán nem teszi élvezetessé a kortyolgatást.

Összességében ez nem egy jó ital, legfeljebb hármas alát érdemel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8618054916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása