FENTIMANS Light Rose Lemonade

Ennek a gyártónak már leszerepelt az egyik terméke. Lássuk csak, menti-e a helyzetet ez a bizarr színű, 18 (!) alkotóelemből, köztük lilakáposzta kivonatból és bolgár rózsaolajból kotyvasztott kompozíció.

A mulandóságra és erkölcsi romlottságra emlékeztető viktoriánus limonádé után ez szépítésnek elmegy. Nem olyan rossz, mint amire számítottam. Egy átlagos limonádé, amibe beleborult a nagymama rózsavize. Ettől nem lett ugyan finomabb, de aki szereti a keleti csemegéket (mint például én), az értékelheti hogy minden korty után megvan az a tipikus "fülledt nyári nap a rózsalugasban", vagy "anyáknapi tipródás a virágüzletben" élmény. Kevesebb cukorral talán frissítőbb lenne, de így jobban illik a keleties miliőbe, amit megteremteni igyekszik. Erős hármas. Vagy gyenge négyes.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr6317799421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása