PIZZA Me LEMONADE
Bónusz vendégtesztelővel!

Ez egy budapesti pizzérialánc saját gyártmányú terméke. A dicséretesen egyszerű csomagolás egy átlátszó flakon, amelyen csakis a kötelező feliratok olvashatók: összetevők listája (sajnos százalékos arányok megadása nélkül), tápérték stb. Pirossal is kiemelve az látszik, hogy a szabályosan limonádészínű limonádé cukormentes. Ez mondjuk nem feltétlenül előny, de találkoztam ebben a ligában is finom üdítővel.

A piros kupak lecsavarása után múló, enyhén citromos illat fogad. Az íze a csomagolás szimplicitásához igazodik. Semmi különös. Mint amikor anyu másfél perc alatt összedob egy limonádét a kulacsba, hogy a kiránduláson mégse csak víz legyen a gyerkőcnél. A szükségesnél viszont lényegesen édesebb, ráadásul valami enyhe és egyáltalán nem citrusos keserű utóízzel a garatban. Nem tudom, ez az édesítőtől van-e, de nem illik oda. Összességében egy erős hármast érdemel, de csakis alaposan behűtve.

Vásárlás ideje: 2022.04.10.
Vásárlás helye: Pizza Me (Jászai Mari tér)
Ár: 690 Ft (1725 Ft/l)

Enikő független tesztje:

Nekem nagy elvárásaim nincsenek a limonádétól: legyen citromlé íze, meg a végén a fel nem oldódott kis kristálycukrokat meg tudjam rágcsálni. :-) Nyilván ez a boltinál - gyanítom - nem fog megtörténni. Főleg ha már rá van írva, hogy nincs benne cukor, hanem édesítőszeres, ami túl sok reménnyel nem kecsegtet.

Fuu amúgy meglepően limonáde, illetve citromlé illatú. Első kortyra mondjuk ebből nem sokat lehet észrevenni. Először kicsit ízetlen, aztán előjön a "csodás édesítőszer" íze, ami nem igazán tetszik. A többi kortynál már jobban érezhető, hogy ez nyomokban citromot is tartalmaz. Nem rossz amúgy, hát olyan limonádé ízű Így már a végefelé...

Egy kis szénsav jót tett volna neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr117802251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása