ORGANICS by Red Bull Bitter LEMON

Izgalmas, hogy a hajmeresztő sportteljesítményekkel kampányoló energiaital-gyártó egy ilyen szelíd műfajban is indít versenyzőt, mint a limonádéfutam. Ráadásul az összetevők között sincs semmi extrém, hacsak a 0,25%-ot kitevő természetes aromák között felbukkanó feketeribizlit nem tekintjük annak. A szimpla, de tetszetős csomagolás fehéresen opálos folyadékot rejt, azonban alaposabban szemügyre véve egy zavaros üledéked is, ami felkavarodva fehéres pelyheket képez az italban. Na ha valamit nagyon nem szeretnék limonádéban látni, az a fehér pelyhek.

Kóstolás után az első benyomás kifejezetten pozitív: egy másodpercig kellemes citrusos, inkább kesernyés, mint savanyú íz. Aztán ahogy letelik a másodperc, semmi. Döbbenetesen gyorsan lecseng. és csak valami nagyon halvány keserű utóíz fedezhető fel. Nem is tudom, ittam-e már ilyen gyorsan lecsengő ízű bármit is. Mint a kígyóuborka a zöldségek között. Mondhatjuk, hogy Az Organics Bitter Lemon a limonádék uborkája. Próbáltam úgy inni, hogy a kis pelyhek az üledékből az üvegben maradjanak, de figyelmetlen voltam, és egy óvatlan pillanatban ők is becsusszantak. Mindegy, végülis nem éreztem. Összességében kellemesen unalmas, egy négyest megszavazok neki.

Beszerzés helye: Müller (Budakeszi)
Beszerzés ideje: 2022. március vége
Ár: nem emlékszem, de nem olcsó :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr5617807855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása