Cappy LEMONADE

Nnna, csak eljutottunk a nagy piros-fehér gyártó szénsavmentes limonádéjához. A tömzsi flakon meglepően sárgásan opálos italt rejt, ami a felirat szerint elsősorban vizet, cukrot és 11% citromlét tartalmaz, másodsorban pedig egy csomó adalékot, amit a dédi otthon biztos nem tenne bele.

Az illata kellemes, bár nem túl erős. Úgy sejtem, hogy az ennél citrusosabb illatú limonádékat kifejezetten tuningolják valahogy, mert az otthoni is nagyjából olyan, mint ez. És el kell ismernem, hogy az íze is jó. Teljesen adja a rozsdás rajzszögekkel rögzített viaszosvásznas konyhaasztalnál kancsóban kevert fílinget. A cukorral (és édesítővel) nem spóroltak, de még épp nem is túloztak. Jó ez így ahogy van: a mindenkinek megfelelni vágyás iskolapéldája. Legyen mondjuk négyötöd.

Beszerzés helye: TESCO (Budakeszi)
Beszerzés ideje: 2022. 04. 14.
Ára: 299,-Ft (748,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr117814293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása