CAWSTON PRESS Elderflower Lemonade

A kizárólag tipográfiára támaszkodó designnal sokkoló doboz felirata szerint bodzavirágos limonádé facsart citromlével és almával, amihez se cukrot, se édesítőt nem adtak, ezért csodálatosan könnyed (light). Hűha. Sőt: ajaj.

Pohárba töltve szépen felpezseg ez az enyhén sárgás árnyalatú opálos limonádé. Az illatában az alma a legdominánsabb, de a bodza is érezhető, viszont citrom alig. Az ízében fordul a sorrend: leginkább citromos bodzaszörp, enyhe almaaromával. A citromot főképp a savanyú íz képviseli, kevésbé a citrusosság, de el kell ismernem, hogy a várakozásaimat messze felülmúlja. Kifejezetten kellemesen frissítő, üde összbenyomást kelt.

A doboz aljáról viszont vastag sárga üledék jelent meg, amikor az utolsó kortyokat akartam kitölteni. Ez nem lenne baj, de mégis hogy kellene ezt az italt inni? Egy szénsavas üdítő, ami fogyasztás előtt felrázandó? Mindent egybevetve annak ellenére, hogy szokatlan kombináció ez a limonoádéligában, megszavazok neki egy erős négyest.

Vásárlás helye: Culinaris
Vásárlás ideje: 2022.04.12.
Ára: 699,-Ft (2.118,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1117814297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása