Bubee

Szokatlan ez a PET-palack és dobozos üdítő hibrid, de legalább felbontás nélkül is látszik, hogy egy hígan, aligfehéren opálos üdítővel van dolgunk. A design (és szerintem a név is) elég bazári, de informatív. Citrom-menta és sztívia édesítő. Az előbbit kellene érezni, az utóbbit jobb lenne nem. Az már csak az apróbetűből derül ki, hogy valójában se citrom, se menta nincs benne. Ez bizony nem sok jót ígér.

Az illatából egész halványan feldereng a citromos súrolószer emléke. Sajnos az ízéből is – bár nem emlékszem, hogy ittam volna valaha citromos súrolószert. Valójában semmi citromíze nincs, a döntően édes alapízbe keveredő enyhe savanykásságát citrompótló adhatja. A menta aroma kicsit természetesebbnek hat, de ez sem menti meg a Bubee-t attól, hogy egy jókora egyest véssek be neki a naplóba.

Utóirat: Javítottam a jegyét. Legyen inkább egyes fölé. Végülis ez a limonádénak látszó ital sehol nem írja, hogy ő limonádé. Ez csak illúzió.

Beszerzés helye: CBA (Budakeszi)
Beszerzés ideje: 2022.04.12.
Ára: 229,-Ft (694,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr2917818341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása