Breezer LEMON

A „hard seltzer” italosztály tagjaként gyanús, hogy ezt az italt sem lehetne limonádénak nevezni, de mivel annak néz ki, bevállaltam a tesztet. Ne feledjük, hogy enyhén alkoholos (4%) üdítőről van szó, tehát fogyasszuk felelősséggel. Vagy ne fogyasszuk? Lássuk csak.

A címke szerint ez egy ízesített alkoholos ital. Ennyi. Az összetételről semmit nem tudunk meg. Ránézésre fehéren opálos, ami citromra utal, de csak ráírták volna, ha tesznek is bele…

Kibontás után felpezseg, de illata alig érezhető. Mintha egy kis műcitrom lenne azért benne. Az íze meglepően vállalható. Legalábbis ha távoli rokonával, a Viperrel vetjük össze. Azért ne legyenek illúzióink, természetességről, citrusosságról itt szó sincs. Ez egy közepesnél kicsit gyengébb műlimonádé, amibe finomszeszt öntöttek, s így egy leheletnyi alkoholos ízzel megbolondítva jobban kiemelkedik a halovány kesernyésség, amit amúgy szeretni szoktam.

Nehezen tudom eldönteni, szükség van-e erre a termékre, de hát virágozzék száz virág… A magam részéről maradok szigorú, és egy erős kettest osztok ki neki.

Vásárlás helye: DunaPanda
Vásárlás ideje: 2022.  június 26.
Ára: 899,-Ft (3269,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr718081824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása