dmBio Zitrone Limo Frischhh

A dm sajátmárkás szénsavas limonádéja biológiai művelésből („aus biologischer Landwirtschaft”) származik (nahát!) és Németországban készül, a citromlé – melyből nem sajnáltak 15%-ot (és azon felül 1,2% gyümölcsvelőt) beletenni – pedig valahonnan az EU-ból. Az apró rostok egyébként szabad szemmel is láthatók, ha fény felé fordítjuk a 430 ml-es palackot.

Kibontva alig szisszen, és valóban, a széndioxid mérsékelten van csak jelen. Ez nem probléma amúgy, szemben azzal, hogy az illattal és a cukorral is spóroltak. Így viszont masszívan savanyúra sikerült ez a limonádé. Olyannyira, hogy minden korty után váltakozva hol libabőr, hol szemhéjrángatózás segít feldolgozni az élményt. Nem esik jól, nem is lehet gyorsan meginni. A citromhéj citrusossága hiányzik belőle, a varázslatos citromosság is, és marad a higított citromlé feeling. Összességében hármas alá.

Vásárlás helye: dm (Arena Plaza)
Vásárlás ideje: 2022. 05. 06.
Ára: 499,-Ft (1.160,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3517843139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása