O.FIZZ
Vendégjátékos Kuvaitból

Köszönöm a tesztalanyt Vince anyukájának!

Ezt a limonádét egyenesen Kuvaitból kaptam, de ne higgyük, hogy arabul beszél, mert az arab feliratok mellett angolul is informáló csomagolás szerint „Made in Germany”.

A 3,3 decis szénsavas ital forrásvízből, citromkivonatból, nádcukorból, citromléből, citrom gyümölcshúsból és egyebekből áll. A citrom összesen 5%, pedig ránézésre sokkal többnek tűnik: az üdítő teljesen átlátszatlan és sűrűn lebegnek benne a rostok.

A hagyományos söröskupak leválasztása hangos szisszenéssel és a limonádé felpezsgésével indítja az élményt, melyet a közepesen erős, de ígéretes és mindenképpen természetes citromra utaló illat követ. Az íz ugyanakkor meglehetősen lapos. Kicsit savanykás, kicsit kesernyés, kicsit édes. A hetek óta a hűtőben felejtett félcitromból facsart léből készült limonádéra emlékeztet. A gyors lecsengés után már csak a halovány keserű árnyalat marad meg a garatban pár másodpercig.

Rossznak nem mondanám, de nem itatja magát cseppet sem, inkább csak untat.

Egy erős hármast érdemel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3318058804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása