Sió Citrus Friss LIME-CITROM

A Sió másik limonádéjához hasonló slankított palackban árult szénsavmentes limonádé csomagolása semmit nem bíz a véletlenre: piktogramokkal megtámogatva mutatja is, hogy felrázva az igazi. Emellett az extra gyümölcsrostra is felhívja a figyelmet (nyilván miatta kell rázogatni). Az apróbetűből megtudjuk, hogy a rostok narancsból származnak, de van itt becsülettel 4% lime és 3% citromlé is.

Kitöltve a zöldesen opálos limonádé valóban bővelkedik a benne úszkáló rostokban: ez kifejezetten jó pont. Az illata nem igazán érdemel említést, de az íze határozottan kellemes. A lime kesernyéssége épp csak leheletnyit érvényesül, pont csak annyira, hogy hiteles legyen. Szívem szerint kicsit savanyúbbra mixeltem volna, de ez a limonádé így is rendben van. Megkapja az ötöst, még ha nem is csillagosat.

Vásárlás helye: dm
Vásárlás ideje: 2022.04.25.
Ára: 329,-Ft (658,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3617827765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása