GASTEINER 100% Natural LEMON

A német nyelvű felirat két dolgot hirdet büszkén: hogy mi nincs benne (koncentrátum, cukor, aromák) és hogy mi van (víz Gasteinből és frissen facsart citromlé). Hogy a gasteini víz miért alkalmasabb limonádékészítéshez, mint a szomszéd falubéli, azt nem tudom, de a cukor hiánya mellett szemet szúr az édesítőszer hiánya. Ez tehát nem is igazi limonádé, csak citromos szódavíz?

És igen. Pontosan az. Becsapva érzem magam, bár szigorúan véve nem csaptak be, minden becsülettel szerepel a feliratok között. Bármennyire is limonádénak látszó tárgy volt a bolt polcán, ezt a terméket, ezt a savanyított vizet sajnos diszkvalifikálnom kell.

Nem vitatom, hogy jó hidegen nagy melegben ez is frissítő lehet, de például húsvéti csokitojással fogyasztva - ahogy én tettem a kóstolás után - kifejezetten kellemetlen.

Beszerzés helye: Müller (Budakeszi)
Beszerzés ideje: 2022.04.02.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr5817814285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása