KSF Kumquat & Citrom

Ennek a limonádénak a neve is talány, mert az eredeti címkén az egyetlen „NEW” szócskán kívül minden kínaiul van, de szerencsére az importőr ráragasztott egy magyar fecnit is, arról olvastam le a „KSF” fantázianevet. Amit még leolvastam, az a nem túl magas gyümölcstartalom: 5g/l kumquat, 2g/l citromlé koncentrátum és 1,5g/l narancslé koncentrátum.

A Google Fordító szerint a termék neve „Arany”, a mellette lévő sárga szlogen szerint pedig „A tojás jobb”. Amellett, hogy ezen hangosan felkacagtam, ideje empirikusan is a végére járni, hogy igaz-e az állítás.

A nyaka felé egyenletesen szűkülő pofás kis félliteres PET palack zöld kupakját lecsavarva kifejezetten kellemes, lime-ra emlékeztető illattal lep meg ez a szénsavmentes limonádé. A zöldessárga ital első kortya azonban kijózanító: egy merő cukorszirup az egész. A kumquat íze egyébként tagadhatatlanul benne van, de olyan émelyítően édes, hogy semmi örömét nem leli benne egy átlagos limonádérajongó. Ha az illata nem lenne, nem érdemelné meg a hármast, de így megadom neki. De csak egy alsó vonással kiegészítve. A tojás tényleg jobb.

Vásárlás helye: DunaPanda
Vásárlás ideje: 2022.  június 26.
Ára: 599,-Ft (1198,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr1717888231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása