PRESS’D Lemonade
Vendégjátékos Dubaiból

Először is köszönöm ezt a tesztalanyt Vincének és anyukájának, akik egyenesen a dubai repülőtérről hozták el, amit előre kell vennem a sorban, mert helyben készítik és hűtőben tárolják, s nem áll el sokáig.

Ránézésre szimpatikus. A mindössze 10 szót (és ebben már a neve is benne van) tartalmazó címke annyit árul el, hogy nyers, kiegyensúlyozott, tápláló és hogy naponta friss alapanyagokból facsarják. Emiatt elvileg ki is lóg a sorból, hiszen normál esetben csak reprodukálható limonádékat tesztelek, amiket holnap is megvehetünk egy másik üzletben és ugyanolyan lesz mégis, mint az előző volt. De hadd tegyek kivételt!

A szénsavmentes ital illata felsőkategóriás. Tényleg a friss citrom átütő ereje érezhető benne. Semmi mesterkéltség, semmi trükk. Ízre is tökéletes, jóllehet az édesebb kategóriába tartozik. Bár nincs feltüntetve rajta, de saccra kábé 12-15% lehet a citromlé-tartalma, tehát intenzíven citromos, amit sok cukorral hoztak egyensúlyba. Lecsengése hosszú, a legvégén egy egészen minimális, rejtőzködő kesernyésséggel, ami kifejezetten jól áll neki. Ami nekem szokatlan, hogy ugyanilyen rejtőzködő módon valami muskotályos gyümölcsösség is vegyül az ízbe, ami engem a kínai lichire emlékeztet.

Nem kérdés, hogy ötöst kap.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8117974574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása