jolly tonic ROSE Lemonade

A rózsaszín doboz vélhetően a Nagy Limonádéteszt létrejötte előtt számomra ismeretlen, azóta viszont meglehetősen népesnek bizonyult rózsaszín limonádécsaládba tartozó üdítőt rejt. A felirat alapján nem túl természetes, bár van benne citromlé, még ha kevesebb is, mint széndioxid. A legizgalmasabb az adalékok között nemes egyszerűséggel koncentrátumnak nevezett dolog, amit a gyártó részletez is: alma, hibiszkusz, melasz, édesburgonya, cseresznye és retek. Úgy sejtem, ez az első retkes limonádé a teszten…

Az italt pohárba töltve egy halványrózsaszín, víztiszta, masszívan szénsavas itallal találkozunk. Illata halvány, de nagyon kellemes, parfümös, virágra emlékeztető. Kár, hogy semmilyen citromhoz, vagy citrusféléhez semmi köze. Ízében is inkább az aromásabb szőlőkre hajaz, de itt azért – ha nagyon akarom – citromot is fel tudok fedezni. Mégis inkább egy rózsával kombinált traubiszódával állunk szemben, limonádénak alig nevezhető. Ugyanakkor tagadhatatlanul finom, úgyhogy óvatosan, de megszavazok neki egy négyest.

Köszönöm a tesztalanyt Szabó Enikőnek és Bogdán Grétinek!

Beszerzés helye: Best Stuff (az Astoriánál)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr2717905557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása