Vindi Fruity limunada
Horvát vendégjátékos

Köszönöm Sulák Tündének, aki a tesztalanyt egyenesen Horvátországból hozta.

Ez a szénsavmentes limonádé átlátszó félliteres PET palackban érkezett. Fehéres-szürkés árnyalatú – ami ebben a műfajban jó előjel – és átlátszó a cédulája is, amin fehér apróbetű közli a tudnivalókat. Na hát a fehér háttéren fehér apróbetűt olvassa az, aki tud horvátul vagy bármely délszláv nyelven, ami még ott megtalálható, én nem kísérletezem vele.

Az illata nagyon citromos, és semmi zavaró hatást nem érzek benne. Ízében kissé egysíkú, de nem lehet belekötni. Egyszerűen elhiszem, hogy ebben víz, cukor és citrom van. Pont a megfelelő arányban – bár egyesek a cukrot talán kicsit visszább vennék, ha rajtuk múlna. Annak ellenére, hogy ittam már sok finomabb, különlegesebb, kimódoltabb limonádét, ezt hatalmas kortyokban, pillanatok alatt tüntettem el, ahogy az igazi jóféle háztartási limonádéhoz illik.

Megérdemli az ötöst, még ha a szerényebbek közül valót is.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr5317902351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása