botanica – limun & menta
Horvát vendégjátékos

Sulák Tünde Horvátországból hozta a tesztalanyt, ezúton is köszönöm!

A szerény formájú PET palackban és kifejezetten ízléses dizájnú címkével érkező szénsavas limonádé csak horvát és bosnyák felirattal rendelkezik, de annyit ki tudok hámozni fordítóprogram nélkül is, hogy 10%-a gyümölcskoncentrátum, mégpedig alma, citrom és lime.

Kibontás után intenzív mentás, gyógynövényes illat száll fel belőle. Az alma is ott lapul az illatban, a citrom viszont nem. A kóstolásnál már az is előkerül, de nincs igazán jelentősége. Helyesebb volna ezt mentás almafröccsnek nevezni, annak ugyanis tökéletes. Savanykás íze igazán frissítőleg hat, kitűnő üdítő ez. Kár, hogy nem limonádé: ahhoz azért a citromnak karakteresebben jelen kellene lennie.

Az osztályozásnál nehéz helyzetben vagyok ilyenkor, de az ember legyen következetes: ha a limonádék mezőnyében indul, ott legfeljebb hármast kaphat.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr9517920941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása