ANDROS Citronnade

Ezt a gyártót a finom "direktpréselésű" narancsléjéről már ismertem, de limonádéfronton most találkozom vele először. Kissé rátartinak érzem a nevét, de végülis miért ne, ha tényleg olyan citromos, mint amilyennek egyetlen szóba tömörítve sugallja. A felirat szerint 11% citromot cukorral és aromákkal (sőt, lime kivonattal is) egyensúlyoztak ki, s ez így rendben is van.

A literes palack szénsavmentes tartalma ránézésre megnyugtató: pont így kell egy limonádénak kinézni. Kibontást követően közepes erősségű és ígéretesen gyümölcsös illat szabadul fel. Íze azonban kissé csalódást keltő. Nem is az íz maga, hanem a töménység a ludas. Egyszerűen hígabb a kelleténél. Mintha egy jó limonádét kicsit felvizeztek volna, hogy többet adhassanak el belőle. Iszom, iszom, de a várt, testet-lelket átjáró borzongás elmarad. Semmi komplexitás és gyorsan le is cseng. Tisztességes ital ez, szomjoltásra kiváló, de egy valamirevaló limonádé-gourmet három korty után ráun. Nem sikerült a kivagyi névnek megfelelni. Emiatt ma szigorú leszek és csak négyest adok neki.

Vásárlás helye: Auchan Budaörs
Vásárlás ideje: 2022.  december 20.
Ára: 1269,-Ft (1269,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3118051948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása