TOPJOY Limonádé (citrom – málna ízű)

A Topjoy limonádé-triumvirátus harmadik tagja (előzők itt és itt) a társaihoz hasonló dizájnnal pocakoskodik a kezemben. A citrom és a málna szerintem jól passzolnak egymáshoz – igaz, az apróbetűből az derül ki, hogy a legfontosabb gyümölcs itt az alma (11,5%), igaz a citrom 8%-a sem mondható rossz aránynak. A málna 0,5%, tehát pár csepp csupán.

Kibontás után az illat mégis egyből a málnaszörp szirupokat juttatja eszembe. Egyáltalán nem hiteltelen és kifejezetten kellemes. A rózsaszín szénsavmentes, egészen enyhén opálos ital íze azonban kissé meglepő. Ahogy a társainál, itt is az az érzésem, hogy az aromák egyszerűen nem érnek össze. Dominál a málna, kiérezhető az alma, és a garatban némi keserűséggel jelentkezik a citrom is, de ez nem képez egy egységet. Inkább mondanám bazárinak: olyan, mint a strandon vett nyári jégkása. A piros ízű. Ha nem lenne ilyen tömény, vagy szénsavas volna, talán frissítőbb lenne, így inkább émelyítő, bár elismerem, még nem a tragikus szinten.

Összességében egy hármast érdemel.

Köszönöm a tesztalanyt Bogdán Grétinek és Szabó Enikőnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr5017941726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása