SANPELLEGRINO LIMONATA

Jöjjön egy kommerszebb, de jó nevűnek gondolt márka. A név ugye kötelez, de ért már csalódás Mercedes vezetésekor is. És előre megígérem, hogy ha finom, akkor még a vörös csillagot is megbocsátom. A 16% gyümölcslétartalom mindenesetre jól hangzik!

Márpedig finom. Intenzíven citromos, azzal a nagyon halvány, a háttérben épp csak megbúvó kesernyés mellékízzel, ami még hitelesebbé, még frissítőbbé teszi. Az illata és a megjelenése is egyszerű, igazi limonádénak ígéri, és hát az is.

Az összetevői között víz, citromlé, cukor és CO2 van (na jó, stabilizátor gyanánt pektin is). Nagyon helyes, igazából azért csak négyötödöt adok neki, mert az ötösöket az ennél is jobbak kapják.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8617802293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása