POKKA lifeplus vitamin 1000 mg

Igazából nem is tudom, meddig tart a neve ennek a fura limonádénak látszó italnak: a "Vit C + Zinc Double Action Lemon" vajon még hozzá tartozik? Mindenesetre a félig kukoricacsőnek álcázott csomagolás hemzseg a hasznosnak tűnő információktól. Látszik, hogy ezt egészségtudatos célközönségnek szánták. A 3% citromlé tartalom előrevetíti, hogy valami mással kell pótolni a citrom ízt.

A kupak lecsavarásakor nincs szisszenés, de a sárgás, szénsavmentes limonádé mesterséges illata azonnal jelentkezik. Az illat mellett az íze is a pezsgőtablettás vitamin-üdítőkre emlékeztet, csak pezsgés nélkül. Nem annyira rossz amúgy, de a mesterkéltség ordít belőle. Még percekkel a lenyelése után is érezni a szájban a modern vegyipar csodáját, mégpedig érdekes módon - ilyet limonádénál még nem tapasztaltam - enyhe marcipános utóízként. Ha kicsit citrusosabb, savanyúbb lenne, megérdemelne egy hármast is, de ez így csak kétharmadra elég.

Utóirat: miután elkortyoltam a fél litert, megakadt a szemem az apróbetűs feliraton: "Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet." Most várok.

Beszerzés helye: Müller
Beszerzés ideje: 2022.04.02.
Ár: 449-549 Ft (~998 Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr3917807847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása