Vitamin Well Refresh LEMONADE

A fél literes átlátszó palack hatalmas papírvinyettája kifejezetten gyógyszeripari termékre hajaz. Nem véletlenül: ez a limonádénak hirdetett cucc egyszersmind valami szuperegészséges étrendkiegészítőnek is akar látszani. B12 és C-vitamin, cink, alacsony kalória, juhú! Állítólag limonádé és kivi ízű – bár gyanús, hogy se citrom, se kivi nincs benne. Némi gránátalma-kivonat viszont van, a színezék pedig sáfrányos szeklicét is tartalmaz. Wow!

A kupak lecsavarása csöndes aktus, hiszen szénsavmentes italról van szó, de a majdnem víztiszta folyadék illata nem hagy kétséget afelől, hogy valami teljességgel természetellenes dologgal állunk szemben. Nem is tudom: gyerekfogkrém? tutti-frutti ízű rágógumi? illatos radír? Ilyesmi emlékek ugranak be róla. Az íze se különb – bár nyilván van, aki ezt szereti, különben a gyerekfogkrémet, a tutti-frutti ízű rágót és az illatos radírt se venné meg senki. Szerencsére ez a totál mesterséges, citromra (és kivire) még távolról sem emlékeztető íz hamar lecseng, és csak egy furcsa gyümölcsös parfümösség marad utána a szájban. Igaz, az még vagy negyedórát…

Bűn ezt limonádénak nevezni, márpedig négyszer is szerepel a csomagolásán, hogy az. Voltaképpen ennek a folyadéknak nem is volna szabad léteznie. Egyesnél jobbat nem érdemel.

Beszerzés helye: CBA (Budakeszi)
Beszerzés ideje: 2022.04.12.
Ára: 699,-Ft (1.398,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr4817807983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása