AHA

Érdekes ital ez a csomagolás alapján. Limonádénak tűnik, és a közelebbről meg nem határozott citrus – párban a zöld teával – a felirat alapján fontos alkatrésze, de még fontosabb a koffein, amiből 30mg-t raktak bele, tehát kb. egy csésze presszókávénak felel meg. Tartalmaz továbbá „egyéb természetes ízeket” („other natural flavors”). Nincs benne viszont édesítő és szódium. Öööö. Nahát! Gondolom zsiráf sincs benne... De a legmeghökkentőbb egy tipográfiailag is büszkén kiemelt felirat: „0% Juice”. Igazi antilimonádé a mezőnyben. Lássuk, mit tud!

Erősen szénsavas, teljesen szódavízszerű ital, enyhe gyümölcsrágó illattal, amely a természetességnek a látszatát is kerüli. Az íze (emlékeztetőül: citrust, zöld teát és más természetes ízeket kellene éreznem) maga a tökéletes nulla. Az AHA gyártói megalkották a homeopátiás limonádét: a végtelenszeres hígítás eredményeképp a víz már egyetlen limonádé-molekulát sem tartalmaz, de NYILVÁN emlékszik a limonádé energiájára.

Figyelem, a naturális részletektől viszolygók ugorják át a következő mondatot! Szóval az említett aromák kizárólag a túlzásba vitt szénsavasság miatt elkerülhetetlen savanyú böfögésekben érhetők tetten egy-egy röpke pillanatra.

Összefoglalva: ez az ital teljességgel értelmetlen. Kizártnak tartom, hogy bárki is szándékosan megvásárolja, hacsak nem épp a Nagy Limonádétesztet írja. Be is véstem a naplóba egy jókora egyest.

Vásárlás helye: Culinaris
Vásárlás ideje: 2022. 05. 06.
Ára: 899,-Ft (2.532,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8417849195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása