SANPELLEGRINO Naturali LIMONATA

Fene se érti, miért jó, ha egy ilyen nagynevű gyártó ennyiféle limonádét gyárt, de rajtam nem fog ki: szép sorjában letesztelem mind. A 0.33-as doboz büszkén hirdeti, hogy ebben nem csak hogy 100% természetes összetevők vannak, de ráadásul minden citrom Szicíliából való (11% koncentrátumból, plusz 5% csak úgy simán). Cukorral készült

Felbontás után döbbenetesen erős citrusos illattal fogad. Tényleg olyan, mintha egy frissen félbevágott citromot szagolgatnék. A dobozból kitöltve szép, egészen enyhén sárgás, opálos kinézete is természetességet sugároz. Nem viccelek, tényleg egy pillanatra a dél-olasz táj is felrémlett, miközben belekortyoltam. Ez a limonádé a savanyúbb fajták közé tartozik, a nyálmirigyek az első korty után bőszen dolgozni kezdenek. Lecsengése viszonylag rövid, de az illata hosszú ideig megmarad.

Lelkesedtem már jobban is limonádéért, de ez is kétségtelenül megérdemli az ötöst. Újabb bizonyíték arra, hogy nem kell elművészkedni ezt a műfajt.

Vásárlás helye: Pizza Me (Jászai Mari tér)
Vásárlás ideje: 2022.04.12.
Ára: 590,-Ft (1.803,-Ft/liter)

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylimonadeteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr8017807979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nagy Limonádéteszt

Ki ne szeretné a limonádét? Citrom, cukor, víz. Vagy mégsem ilyen egyszerű? Az élelmiszeripar meglepően széles választékot kínál e népszerű nyári frissítőből. Arra vállalkoztam, hogy a lehető legtöbbet végigkóstolom és tapasztalataimat dokumentálom.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása